Omtalad hatdrevsjournalist avslöjar: Gör ingen nytta

Under de knappt 24 gångna timmarna har den omtalade swish- och hatdrevs”journalisten” Joakim Lamotte medgivit på sin egen Facebook-sida att han inte gör någon som helst nytta. Detta har skett i samband med att han matat sitt medborgargarde med obegåvat hård kritik mot Centerpartiet utan orsak, för cirka ett dygn sedan.

Uttalandet går inte att tolka på annat sätt än att han lika gärna kunde ha klippt och klistrat direkt från någon annan fakenews-“reporter”, exempelvis Tramsnytt eller Kjelle “Källkritik” Böhlin, då slutresultatet av hans oförmåga att källforska skulle blivit helt opåverkat av det.

Om K. Ollapsson

Vänstervriden domarbödel, godhetsknarkande foliehatt. Ansvarig eftergivare. Utvecklar 7G på fritiden. Re(d)aktör. Totalitära Systemkollaps och dödsprofet, regimdiktatorn du inte kan tysta. Häller du vatten på mig rinner det inte av mig, det förångas.

Visa alla inlägg av K. Ollapsson →

3 kommentarer på “Omtalad hatdrevsjournalist avslöjar: Gör ingen nytta”

    1. Hej och tack för din kommentar! Det är den här tolkningsvariationen som gör det extra roligt. Om han låter andra publicera det han egentligen påstår sig vara först med, men ändå låter andra så kallade källor bekräfta legitimiteten, så är han fortfarande ganska långt ifrån att vara självgående “journalist”. Göra några intelligentare scoop är inte hans starka sida heller, men jämför man med hur TT är en central nyhetsbyrå mot övrig mainstream, så kanske du har rätt i sak. Vi tror ändå att det slutar på samma sätt när han plockat färdigt sina billiga poäng från sin blodtörstiga zombiehord: Han står där med förvanskade uppgifter som han dessutom inte lyckades gräva fram själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *