Hatdrevsjournalist efterfrågar selektiv yttrandefrihet

För bara några timmar sen postade Joakim Lamotte en fråga om varför Facebook godkänner varför hatgrupper existerar på Facebook – en fråga som oppositionen ifråga har ställt ända sedan Joakim Lamotte bestämde sig för att bli rasist och kvinnohatare på heltid. Tolkningen vi gör här är att den populäre hatdrevsjournalisten egentligen vill ha ensamrätt på yttrandefrihet.

Svaret är alltså ganska enkelt: Det är inte så yttrandefrihet fungerar, bäste herr Lamotte.

Vi delar det här, för att vi inte håller med.

Om K. Ollapsson

Vänstervriden domarbödel, godhetsknarkande foliehatt. Ansvarig eftergivare. Utvecklar 7G på fritiden. Re(d)aktör. Totalitära Systemkollaps och dödsprofet, regimdiktatorn du inte kan tysta. Häller du vatten på mig rinner det inte av mig, det förångas.

Visa alla inlägg av K. Ollapsson →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *