Om oss

Vad är ni?

Vi är ett gäng som beslutat oss för att ta känslan av ett totalt samhällshaveri och en systemkollaps ett steg längre och gå de kränkta minoriteterna på nerverna. Vi anser att helyllenazister är redo att ta ansvar för sin systemkollaps nu. Det är inte längre en fråga om den kommer, utan om när den kommer. Den är nämligen redan här. Vi har inbördeskrig i Sverige. Det har Björn Ranelid sagt.

Vi är helt övertygade om att kollapsen inte kommer att komma utifrån utan inifrån och “Jimi Tråkesson” är mannen som kommer ta med oss på den resan. Den kommer utlösas av en minoritet som tror att åsiktsfrihet är detsamma som yttrandefrihet.

Hur kontaktar man er?

Läs här.

Svarar ni?

Kanske.

Varför är ni anonyma?

För att vi inte vill bli uppringda av flåsande män på nätterna som vill se oss döda. Många tycker det är konstigt att vi inte syns med namn men de som tycker det har förmodligen inte sysslat med telefon- och brevbaserade hot heller. Vi vet var vi bor, du behöver inte också veta det. Däremot krystar vi inte. Pseudonymen är väl genomtänkt.

Hur följer man Kollapsminoriteten?

Du följer oss lättast på Twitter där vi är som mest aktiva, beroende på hur mycket tid vi har om dagarna. Du kan kolla in den här sidan om du är osäker. På Facebook är vi inte lika välkomna men för tillfället är det Kollapsminoriteten Premium som är vår hemvist. Antalet följare är oftast lågt då vi ibland måste bygga om varumärket från grunden. Alltså när nazisterna får sidorna stängda.

Kan man delta i systemkollapsen?

Ja. Kontakta oss.

Varför hänger ni ut hatare med maskering ibland?

Syftet med de skärmdumpar vi hittar är inte att straffa någon, men vi vill att de ska veta att vi känner till vad de håller på med. De skärmdumpar som läggs ut har vi även i original, med namnet omaskat. Det ger oss även en möjlighet att överlämna bevismaterial om det skulle behövas. Maskningen styrs delvis av allmänintresse.

Är ni det goda hatet?

Det finns inget hat som är gott. Det smakar illa i båda lägren.

Vilka sidor har nazisterna fått stängda hittills?

Kollapsminoriteten Gold
TOTALKOLLAPS (Totalkollaps var ursprungsnamnet vi även har på Twitter)

Eder,
Kjell Krtic.