Hatdrevsjournalist får kritik av Samnytt för stulen nyhet

En välkänd hatdrevs-“journalist” (ja, vi får ju tänka på att epitetet “journalist” är något felaktigt trots allt) lade nyligen på nytt ut ännu ett “breaking news”-inlägg på sin Facebook-sida. Det handlar återigen om pedofili, vilket får oss att undra om Joakim Lamotte har en personlig agenda mot pedofiler just nu.

“Journalisten” ligger dock inte bakom detta inlägg själv utan det är kopierat från ingen annan än Samnytt. Det är Kent Ekeroth – före detta riksdagsledamot för Sverigedemokraterna under åtta år – en av personerna bakom Samnytt som reagerar och vi hittar hans kommentarer i kommentarsfältet – något som även vi i Kollapsminoriteten tagit emot som en överraskning.

Vi kan idag åter bekräfta att Joakim Lamotte inte är till någon som helst nytta.

Klicka på pilarna för att skifta mellan bilderna i bildspelet nedan.

Uppdatering 2020-12-17, 13:30:

Joakim Lamotte har i efterhand, för cirka två timmar sedan, redigerat in samnytt i sitt inlägg.

Om K. Ollapsson

Vänstervriden domarbödel, godhetsknarkande foliehatt. Ansvarig eftergivare. Utvecklar 7G på fritiden. Re(d)aktör. Totalitära Systemkollaps och dödsprofet, regimdiktatorn du inte kan tysta. Häller du vatten på mig rinner det inte av mig, det förångas.

Visa alla inlägg av K. Ollapsson →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *