Varför högerextremism är ett hot jämfört med religion

Samnytt gick nyligen ut med en rubrik som i hög grad antyder att de är både korkade och oförstående till varför islamism inte behöver vara ett lika stort hot som högerextremismen. I en artikel som bevisligen kräver av sin inavlade följeskara att de måste idka ännu mer whataboutism skriver dom att “EU-toppen enbart vill prata om högerextrema.

Men det är väl egentligen inte så konstigt? Högerextremisterna är ju redan på plats.

Om K. Ollapsson

Vänstervriden domarbödel, godhetsknarkande foliehatt. Ansvarig eftergivare. Utvecklar 7G på fritiden. Re(d)aktör. Totalitära Systemkollaps och dödsprofet, regimdiktatorn du inte kan tysta. Häller du vatten på mig rinner det inte av mig, det förångas.

Visa alla inlägg av K. Ollapsson →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *