SwebbTV stängs på Youtube

Katerina Janouch rapporterar som första journazist på plats att SwebbTV låtit sig bli raderad från Youtube. Det kommer för oss på Kollapsminoriteten som en glädjande nyhet, så stor att vi anser att det är en tidig julklapp inför 24 december. Årets julrim tillägnas därför inblandade parter.

Du vill ha en fröjdefull, javisst.
Ja, då får vi nog plocka bort en och annan nazist.

Det klagas som vanligt även på yttrandefrihet, när det egentligen är åsikter de här människorna framställer. Vill du att folk ska få klottra vad som helst på ditt hus?

Sjunneson var något försenad på delningsknappen.

En annan nazist på Twitter skriver i samma veva att ansvariga för Youtube borde “hängas ut”.

Vi kan personligen tycka att det är en grad av omogenhet som är svårt att finna på några ställen än hos nazisternas företrädare eftersom de har så svårt att förstå att det finns en hake med privata aktörer: Det är trots allt en privat aktör och inte statlig. Alltså råder varken diktatur eller censur. Det är helt enkelt ägaren som tagit sitt förnuft till fånga.

Så det enda som hände var att Lasse-Basse själv landade i vår kollektion med ogenomtänkta citat. Men han har troligtvis inget att oroa sig över då det lär vara ännu en tråkig trollprofil. Med detta sagt vill vi önska alla SVÄRIJEVÄNNER ett STORT grattis på Vinterafton i förskott!

Här kommer en kavalkad av fler ogenomtänkta kommentarer.

Originaltweeten finns nedan.

Om K. Ollapsson

Vänstervriden domarbödel, godhetsknarkande foliehatt. Ansvarig eftergivare. Utvecklar 7G på fritiden. Re(d)aktör. Totalitära Systemkollaps och dödsprofet, regimdiktatorn du inte kan tysta. Häller du vatten på mig rinner det inte av mig, det förångas.

Visa alla inlägg av K. Ollapsson →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *