God jul & Gott nytt år

Kollapsminoriteten vill önska er alla en god vinter och gott nytt år.

Vi hoppas naturligtvis på att vi nästa år kommer få uppleva lite mindre heilande, men vi vet också att det är en önskedröm. Att svärjevänner hatar både sverige och julen så till den grad att man ger sig på sina egna traditioner har i sig blivit lite av en tradition. En tradition som vi samtidigt som vi gråter åt vansinnet, kan skratta lite åt.

Tipsa oss gärna via kontaktsidan om vad vi kan uppmärksamma.

Hälsningar,
Er bäste K. Olappsson och Kollapsminoritetsgänget

Om K. Ollapsson

Vänstervriden domarbödel, godhetsknarkande foliehatt. Ansvarig eftergivare. Utvecklar 7G på fritiden. Re(d)aktör. Totalitära Systemkollaps och dödsprofet, regimdiktatorn du inte kan tysta. Häller du vatten på mig rinner det inte av mig, det förångas.

Visa alla inlägg av K. Ollapsson →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *