Korkad hatdrevsjournalist omedveten om att han själv orsakar hatdrev

Vi får nu uppleva ännu ett hatdrev från Joakim Lamotte. Tidigare i förra veckan började han skriva om Jeanette Höglund, en känd högerextremist-vurmare som startade “Vid din sida”. En person som det efter granskningar visat sig ha kopplingar till bland annat Sverigedemokraterna där det bland annat ska ha gjorts uttalanden om att man bara får hjälp om man är svensk. Uppdatering: Det finns många fler källor som knyter samman Höglund med Sverigedemokraterna. Här finns ytterligare exempel.

I den fortsatta skandalomsusade Joakim Lamotte hatdrevsjournalistik har han nu skapat en duologi om Höglund, men denna gången har han valt att fokusera på Aysha Jones som anser att Höglund springer rasisters ärende, något som både Höglund och Joakim Lamotte själva gör. Vi som följt med i händelseutvecklingen känner alltså väl till att det är sant, men det spelar ingen roll längre. Inte nu när Aysha hamnat hos Joakim Lamotte lilla kärleksmur. Joakim avslutar sitt inlägg med rent häpnadsväckande ord, som innebär att han själv blir en del av sitt hatdrev som han av någon anledning lyckas fördöma i samma andetag.

Nej, det här handlar bara om att ta chansen att sprida grundlösa lögner och att smutskasta vanligt hyggligt folk. Det är så fult och ohederligt att det inte liknar någonting. Men vad skall man förvänta sig av en person som företräder en organisation som uppmanar till våld, skadegörelse och rasideologi?

“Käre” hatdrevsjournalist: Det här är så fult och ohederligt att det inte liknar någonting. Men vad skall man förvänta sig av en person som företräder hela Sveriges nazistiska yrkeskår vilka uppmanar till våld, skadegörelse och rasideologi likväl som kommande hotfulla telefonsamtal mot kvinnor?

Nu väntar vi bara på att de riktiga nazisterna i hans inavlade flöde inleder grovjobbet han skickat dom på.

Om K. Ollapsson

Vänstervriden domarbödel, godhetsknarkande foliehatt. Ansvarig eftergivare. Utvecklar 7G på fritiden. Re(d)aktör. Totalitära Systemkollaps och dödsprofet, regimdiktatorn du inte kan tysta. Häller du vatten på mig rinner det inte av mig, det förångas.

Visa alla inlägg av K. Ollapsson →

4 kommentarer på “Korkad hatdrevsjournalist omedveten om att han själv orsakar hatdrev”

  1. Snälla rara. Kalla inte Joakim Lamotte för en massa öknamn som Latönt, Lapropp med mera. Samma låga nivå som trump med sina sleepy joe, crocked hilary och pocahontas. Lågstadienivå på mobbing. Lamottes haverier talar för sig själv.

  2. Men Hallo Herr Lapropp, har du glömt Höglund för några år sedan var hos nazisten Jimmie jag vet inte Åkesson. Höglund och Lapropp är så blåbruna att dom inte vet själv. Fattas bara brunskjortor med nazistsymbol.??

    1. Vi minns det mycket väl. Det är bland annat därför vi formulerat den här texten som den är skriven. Det var lite bråttom att få fram referenser när det skrevs så allt material kring Höglund hann inte sökas upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *