Korkad hatdrevsjournalist har rätt till ett efternamn

Vi ska inte sticka under stol med att det är skitskoj att sätta ett nytt efternamn på Joakim Lamotte, varje gång vi skriver om honom. Men någon fick oss på bättre tankar när vi insåg att vi kanske inte ska befinna på oss på samma nivå som fascisterna när vi skriver. Därför gick vi ut med en mildare dementi på Twitter som gäller förra inlägget om Joakim La…laalalalala.

Om K. Ollapsson

Vänstervriden domarbödel, godhetsknarkande foliehatt. Ansvarig eftergivare. Utvecklar 7G på fritiden. Re(d)aktör. Totalitära Systemkollaps och dödsprofet, regimdiktatorn du inte kan tysta. Häller du vatten på mig rinner det inte av mig, det förångas.

Visa alla inlägg av K. Ollapsson →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *