Alla vägar leder till Socialdemokraterna

För de som har bekantat sig med Mike Godwin vet också att han 1990 formulerade en i vissa kretsar populär lag. För den som inte orkar eller klarar av att läsa skrift (hej nazist, kul att du ville kolla in också) så innebär Godwins lag att oberoende av hur en saklig diskussion inleds så ökar sannolikheten att personangrepp kommer användas ju längre den pågår. Förr eller senare jämförs någon eller någons ståndpunkt med något relaterat till Adolf Hitler eller nazister.

Så är det inte riktigt idag. Det är nämligen nazister som försöker leda den här debatten så det har i stället ökat risken att man redan beblandar sig med redan startklara nazistiska diskussioner. Kollapsminoritetens nya lag är en uppdatering av Mike Godwins gamla då nazister har en förmåga att jämföra någon eller någons ståndpunkt med något relaterat till Socialdemokraternas relation med nazister. Det råder inte några tvivel att det i det här skedet är omöjligt att diskutera vidare saken med nazister mer än så här då de bara kan läsa in sig på ett fåtal ord åt gången. “Sieg Heil” till exempel. Sen kokar det över.

Men har man tur kan man kanske börja med att påpeka att de själva röstar på partier som är betydligt aktivare i nazistiska kretsar än vad något annat parti är om man inte räknar med småttingarna Alternativ för Sverige och Hitler-Wannabe-Gänget i Mordiska Nordfrontsrörelsen. Hela världen har nämligen redan gjort upp med sin historia, utom just de här psykotiska dårarna.

Nazisterna är fortsatt kvar i sin förflutna bubbla och det blir bara obehagligt att de inte själva ser sin delaktighet i den, speciellt som tonen från förespråkarna brukar vara mycket hetsig. Dom vill ju trots allt ha tillbaka större delen av sin förlorade historia.

Ett anonymt tips visar upp tydliga exempel på just detta.

Om Katla

Katla. En klon av en annan världskändis som tagit fel på minareter och rådhustorn. Omdömeslös, men skriver saker som stämmer till skillnad från originalet.

Visa alla inlägg av Katla →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *