Joakim Lamotte raderar passiv-aggressiv reel och publicerar gårdagens live om pride

Uppdatering: Liveinspelningen finns även att lyssna på direkt här från hemsidan nu.

Under ett mycket kort ögonblick har vi hunnit se Joakim Lamote dela en Facebook-reel som troligtvis inte var ämnat för alla att se, där han tydligt tar ställning mot “vänstern”. Klippet visar en kort del från gårdagens livesändning på Tiktok där han bland annat pratar med en kvinna som han först tjatgissar sig fram till kommer från Somalia, vilket kvinnan insinuerar inte är relevant för samtalet. I den här klippta versionen som delades, har han ställt denna kvinnan mot den person som deltog under samtalets gång (som gjort en könskorrigering), genom att frisera valda delar från samtalet.

Jockes egen podd på Substack är bara 56 minuter (Rättelse från 45 minuter //reds anm) lång medan vår version varar i cirka 88 minuter.

Kollapsminoriteten länkade vid den här delningen till den originalinspelning i hans reel, som vi fått tag på egenhändigt, något som kan ha lett till att han nästan direkt efter raderade den. Den visar nämligen så gott som hela livesändningen ocensurerad, bortsett från ett par tappade stumpar. Videon finns i gott förvar hos oss, för eventuell återuppladdning vid behov. Du kan även se vårat original från vår partner Kollaps-Produktion SE, här. Vi vill ju helst att Jocke återspeglar hela innehållet, inte bara det som passar flumhögern.

Under vår sektion Jocke Hetsar, finns hans version av vad som hände igår. Det är bara att sätta igång och jämföra.

Om vår liveinspelning

Här kan du lyssna på hela inspelningen.

Nedan är tidpunkterna för de avbrott som förekommit under liven och hur länge respektive inspelning varat.

Streamingstart: 19:59 – 30 minuter
20:37 – 11 minuter
20:43 – 6 minuter
20:50 – 4 minuter
20:54 – 37 minuter fram till avslutning

Om K. Ollapsson

Vänstervriden domarbödel, godhetsknarkande foliehatt. Ansvarig eftergivare. Utvecklar 7G på fritiden. Re(d)aktör. Totalitära Systemkollaps och dödsprofet, regimdiktatorn du inte kan tysta. Häller du vatten på mig rinner det inte av mig, det förångas.

Visa alla inlägg av K. Ollapsson →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *