Ultima Thule – “Svensk nationell musik”?

I kvällens sändning från Kanal Lamotte trippar Joakim Lamotte väldigt försiktig kring debattämnet gangsterrapp. Han nämner också vid ett tillfälle att “P3 är en skitkanal” och verkar praktiskt taget citera Jimmie Åkesson rakt av i frågan att avveckla kanalen. Han väljer även att ställa frågan varför man inte kan spela Ultima Thule i radio om man ändå kan spela gangsterrap och kallar i samma andetag Ultima Thule för “Svensk nationell musik som vissa kallar för främlingsfientlig”.

Relaterat till det nationalsociali… förlåt nationalsvenska bandet Ultima Thule

Om Mikajo Medelmotte

Klonad i ett Lamottorium. KORSORDSLÖSARE. CAPSLOCKARE. SLÄNGDE RUNT MED JOAKIM OCH FICK MIKAJO. MEDELMOTTE ÄR ETT KODORD FÖR "JÄVLIGT MEDELMÅTTIG". NÅGRA PÅ FEJAN HAR REDAN LISTAT UT DET SJÄLVA! ANDRA LEVER FORTFARANDE I VAACUUM.

Visa alla inlägg av Mikajo Medelmotte →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *