Idag är Lamotte 20% rabiat

“För två veckor sedan startade jag en ny kanal med texter och dåligt riktade analyser. Responsen har varit stor och det är nu många högerextremister som med stort intresse följer mitt arbete, då det mest består av dåliga lögner och vilseledande trams. För att ta del av allt material, lyssna på fullständiga lögner och liknande behöver man slänga sig på marken och kyssa mina ömma fötter (som jag i somras släckte bränder med).

Till skillnad från många andra medier ljuger jag mig violett-blå och får därför inte något presstöd eller liknande bidrag. Jag är inte tillräckligt woke. Därför är jag helt beroende av er som följer mig, trots att jag alltid hävdar att jag är oberoende journazist.

Som tack för att ni hackat på mig genom åren erbjuder jag er som följer den här sidan 20% mer träffsäkra lögner som jag hämtar direkt från min trädgårdskompost. Ni får allt, inklusive spade. För att ta del av erbjudandet behöver ni betala extremt höga belopp som skickas till mig på ett hemligt swishkonto. Skicka ett meddelande till mig här i kommentarsfältet så får ni den.

Trevlig helg.

Mikajo Medelmotte

Om Mikajo Medelmotte

Klonad i ett Lamottorium. KORSORDSLÖSARE. CAPSLOCKARE. SLÄNGDE RUNT MED JOAKIM OCH FICK MIKAJO. MEDELMOTTE ÄR ETT KODORD FÖR "JÄVLIGT MEDELMÅTTIG". NÅGRA PÅ FEJAN HAR REDAN LISTAT UT DET SJÄLVA! ANDRA LEVER FORTFARANDE I VAACUUM.

Visa alla inlägg av Mikajo Medelmotte →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *