Känd författare hängs ut av Joakim Lamotte

I skrivande stund har flera av Lamottes nazi-svans även börjat massanmäla Carolines konto vilket lett till att hon fått innehåll borttaget.

Observera att den här “nyheten” som Joakim Lamotte tillskansat sig fortfarande handlar om han själv och hans offerkoftebok.

I en nyligen uppmärksammad händelse har den kontroversiella debattören Joakim Lamotte väckt starka reaktioner i sociala medier. Lamotte har återigen stött på motstånd, denna gången i en Facebook-grupp dedikerad till ljudboksentusiaster. Gruppen, “Vi som älskar ljudböcker”, blev skådeplatsen för en het debatt när Lamotte sannolikt genom källor direkt från gruppen fick reda på att författaren Caroline Grimwalker aktivt argumenterade mot att betala för hans bok. Det bör dock poängteras att hon inte uppmanar någon annan att låta bli, bara att hon själv inte kommer göra det. Grimwalker, som är en mycket framstående författare som ofta syns toppa läslistor, pekade på att Lamotte sprider högerextrem propaganda, vilket också är helt korrekt. Uthängningen är alltså ett faktum, detta för att någon annan i vanlig ordning skall sköta bödeljobbet åt honom.

Lamotte, som alltid, känner sig oförtjänt behandlad och missförstådd trots att det har blivit vida känt att han ständigt frotterar sig med högerextremister och mer eller mindre har blivit 100% nazistbejakande. Han anklagar Grimwalker för avundsjuka, trots att hon själv njuter av betydligt större framgång inom sitt område än vad han någonsin kommer göra. Anklagelserna framstår därför mest som en projicering av Lamottes egna känslor.

Debatten tar en ironisk vändning när Lamotte kritiserar inskränkthet och uppmanar till öppenhet och intellektuell ärlighet, något han menar saknas hos hans kritiker. Ironiskt nog är detta något som Lamotte konstant anklagas för. Att själv utöva de beteenden han kritiserar, genom att offentligt hänga ut och förtala meningsmotståndare, är något av en praxis hos Lamotte.

Om K. Ollapsson

Vänstervriden domarbödel, godhetsknarkande foliehatt. Ansvarig eftergivare. Utvecklar 7G på fritiden. Re(d)aktör. Totalitära Systemkollaps och dödsprofet, regimdiktatorn du inte kan tysta. Häller du vatten på mig rinner det inte av mig, det förångas.

Visa alla inlägg av K. Ollapsson →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *