Naziståldring åberopar hackat konto efter främlingsfientliga uttalanden

Låt oss börja direkt. Det här handlar om en nazist-åldring som inte klarar av att barn med mörkare hudfärg säljer majblommor för groteskt mycket pengar. Som nazister och rasister brukar göra alltså. Resten av den här historien känner vi nog alla till vid det här laget. Det börjar alltså med att Murhaf, tack vare bland annat den här nazi-tönten, lyckas sälja majblommor för nära 1,9 miljoner kronor. När rasistisk missunnsammhet och hets mot folkgrupp gör det bästa jobbet med andra ord.

Hon företräder förresten inte Sverigedemokraterna låter hon meddela:

Det här är Eva! Hennes flöde är fyllt av rasism.

Även Joakim Lamotte har lagt sig i den pågående twitterincidenten och sägs ha lagt upp en konspiratorisk intervju med Eva på sitt prenumerationskonto. I skrivande stund är det okänt om Murhaf har blivit intervjuad, men vi satsar gärna vårat statsbidrag för journalismen på att så inte har skett.

Svaren till Eva har inte låtit vänta på sig, nazisten har nu gått ut med att hennes konto hackats, precis som alla nazister och rasister brukar göra när det hettar till när de inte kan stå för vad de gör.

Samtidigt går Fogelklou nu ut och nekar hennes existens.

Nu kan vi alltså välja att lyssna på Fogelklou, som menar att hon inte existerar (i partiet, trots att hon står på ett torg fotad i SDs krigsmundering //reds anm), samtidigt som Eva själv bara blivit hackad. Har en bot med självmedvetande blivit hackad för att sedan gå ut med detta på ett twitterkonto som onekligen verkar vara ohackat? Nåväl. Med hjälp av twitterkontot Högerkollen kan vi se att kråkan ljuger.

Under den tid som konversationer nu pågår på twitter med nazisten undrar naturligtvis vi här på Kollapsminoriteten även varför kontokaparen underlåtit sig att låta hennes egen vistelse vara möjlig på kontot. En vanligt grundläggande regel för ett kapat konto är nämligen att kaparen stänger ute kontoägaren från det, för att denne inte själv ska kunna stoppa den pågående kapningen.

Om man dessutom väljer att lita på ännu en nazist på twitter skall man också betänka att hon bara är en i raden av nazister som fått “kontot kapat” under en väldigt lång tid. Är du som väljare beredd att låta en människa utan något vidare vettigt säkerhetstänk sitta i en maktposition, om samtliga nazisters konton är så lätta att kapa?

Eva har ett gediget förflutet vad gäller selektivt kapade inlägg också.

Om Adolf Bruhn

Adolf Bruhn. Hitlers avlägsna vänsterknarkare. Bytte efternamn för att inte bli förväxlad med han som fick sitta i fängelse efter en statskupp. Lärde Hitler spela banjo, i universitetsålder då han inte blev antagen till konstskolan. Försökte lönnmörda Arthur de Gobineau 13 oktober 1882, men misslyckades då Arthur hann dö av ett slaganfall på ett hotell i Turin, samma kväll. Har träffat Angela Merkel Hitler - Hitlers okända dotter många år innan hon hann födas efter Hitlers död.

Visa alla inlägg av Adolf Bruhn →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *