Hatdrevs-“journalist” återgår till hatdrev i sin verksamhet

Eftersom Joakim Lamotte aldrig lyckas vara först med några nyheter har han nu återgått tillbaka till det han kan försäkra sig om att vara först med – protesterna mot den verksamhet han ägnar sig åt. Detta gör han genom genomtänkt riktat hat. Han tar dessutom fortfarande betalt av sina följare, för detta minst sagt innehållslösa material. Nedan finner ni ett utdrag från Joakims facebook-sida, där han åter har gett sig på “vanligt folk” i brist på scoop. Dessutom tar han numera fullt ansvar för offerkoftan, genom att använda motståndarnas ord för att tigga ihop sin månadslön (av fattigpensionärer //reds anm).

Vad Joakim inte talar om för sina följare (det spelar väl ingen roll eftersom analfabeter ändå inte kan hantera informationen? //reds anm.) är att Jeanette på Twitter ifråga har kommenterat Lamottes tidigare delning om den somaliska familjen i Lerum, där hon också senare i samma tråd förklarar att Lamotte är ful – eller rutten – på insidan och inget annat (han är ful på utsidan också //reds anm).

Vad som gör Lamotte ännu fulare än nedan nämnts är att han ljuger om intervjun, något som Nimo Hassan förklarar i den här videon. Det Joakim Lamotte visar i sitt material är alltså inte korrekt.

Härifrån och framåt framgår det med all tydlighet att Joakim Lamotte verkligen har svårt för att hantera sina meningsmotståndare till den grad att han måste skicka sin aggressiva pöbel mot dem, något som han tydligen börjat göra varje fredag. Dessutom missbrukar han en enorm plattform som Facebook och Twitter för att lyckas nå en större publik.

Se original-länken till Twitter nedan för att skaffa dig en egen bild av vad Joakim Lamotte sysslar med.


Lamottes uthängning

Om Kjell Krtic

Kjell Krtic. Källforskare och Fake news-ambassadör. Älskar melerade dockor i lava och regnställ. Specialiserad på antivaxxerfrågor och allt annat som rör sanningen som ingen vill kännas vid.

Visa alla inlägg av Kjell Krtic →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *