Stalking – Ett problem, bland idioter

Nedanstående text är extremt skrämmande och har förföljt personerna bakom samhälls- och satirpodden “Haveristerna” under en längre tid. Vi vill här uppmärksamma ett av många problem med den extremism som en viss politisk gren alltid har en tendens att föra med sig. Alltså till de som undrar “vad som är problematiskt”, då det ofta är den frågan som florerar bland korkade “SVäRjEVeNer” i diverse kommentarsfält.

Historien börjar inte med den här artikeln – “Stalkad i flera år – Hot tas inte på allvar” – utan utgör bara en del av det bränsle som får en del människor på internet att förlora förståndet mer än vad som borde vara fysiskt möjligt.

– Han kom hem till mig den 29 december. Några minuter efter att min man gått hemifrån ringde han på dörren. Jag trodde det var vaktmästaren och öppnade. Då står han där. Han säger att han kommit för att önska god jul och att vi ska lägga ned det vi håller på med, berättar kvinnan.

– Han tog upp sin telefon, lyste på mig, och filmade eller fotade. Sen stoppade han ned telefonen. Jag sa till honom att jag kommer ringa polisen om han inte går eller om han kommer tillbaka. Då säger han att det inte är olagligt att önska god jul. Jag sa att jag inte är intresserad av att han ska önska god jul och vill att han ska gå, fortsätter hon.

Tidningen Syre.

Om Adolf Bruhn

Adolf Bruhn. Hitlers avlägsna vänsterknarkare. Bytte efternamn för att inte bli förväxlad med han som fick sitta i fängelse efter en statskupp. Lärde Hitler spela banjo, i universitetsålder då han inte blev antagen till konstskolan. Försökte lönnmörda Arthur de Gobineau 13 oktober 1882, men misslyckades då Arthur hann dö av ett slaganfall på ett hotell i Turin, samma kväll. Har träffat Angela Merkel Hitler - Hitlers okända dotter många år innan hon hann födas efter Hitlers död.

Visa alla inlägg av Adolf Bruhn →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *