Chang Fricks enda levande hjärncell ansvarig för Paludans koranbränning

Bildspel uppdaterat 20230129.

Nyheter från Twitter gör gällande att Chang Frick kan ha avslutat sitt samarbete med den enda levande hjärncellen som fortfarande har accepterat den dåliga arbetsmiljön, alternativt ligger i förhandling om högre lön. “Vi är verkligen inte överens om ansvaret bakom det här”, meddelar man.

Hjärncellen menar också att Frick är ett “riktigt mega-fån”, med hänvisning till den megafon som Rasmus Paludan vid tillfälle har efterlyst. Samtidigt är det nu fler på Twitter som efterlyser liknande bokbål men av “Mein Kampf” då de gärna vill “testa yttrandefriheten över gränserna“.

Den här artikeln är lätt satiriskt skriven, men bygger på de senaste dagarnas informationsflöde om Chang Fricks medverkan i Paludans turkiska koranbränning.

“Inte min idé för helvete”

Chang Frick beskyller nu sin enda levande hjärncell för att vara den riktiga ansvariga för Paludans koranbränning. Samtidigt säger Paludan att det inte var hans idé, trots Fricks förnekande om att han deltagit i en chatt kring förberedelserna. Paludan har för övrigt ingen aning om vilka han pratat med, speciellt inte på chatten “Teflon” (Telegram /reds anm).

Hjärncellen blir rasande under den intervju vi försökt hålla på distans. “Det var inte min idé för helvete”, får vi som sista svar innan kontakten över chatten “Megafån” (Telegram!! /reds anm) bryts.

“Det kommer lite som en överraskning att Fricks enda levande hjärncell nu själv väljer att visselblåsa om olägenheterna kring Paludans turkiska koranbränning.”

Anonym presstalesperson

Om Kjell Krtic

Kjell Krtic. Källforskare och Fake news-ambassadör. Älskar melerade dockor i lava och regnställ. Specialiserad på antivaxxerfrågor och allt annat som rör sanningen som ingen vill kännas vid.

Visa alla inlägg av Kjell Krtic →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *