Swish-tiggande opinionsbildare missnöjd med överklagad dom – Tigger mer pengar för juristhjälp

Artikeln kan komma att uppdateras.

Informationen om att Tomas Åberg överklagar den dom, som föll tungt på Joakim Lamottes axlar, i mitten av december förra året har nu nått hela vägen till Lamotte själv. Som vanligt tigger Lamotte in pengar för att kunna fortsätta finansiera sin kriminella verksamhet (samt ha råd med juristen som ska hjälpa honom att förklara hur förtal fungerar /reds anm) och det är i dagsläget många som utgår från att han inte kommer att sluta med den – trots att han lovat att lägga ned – förrän han blir inlåst.

Överklagan kan du se här nedan genom att klicka på miniatyrbilden.

Källa: Tomas Åberg.

Lamotte har under dagen kört en livestream på Facebook, om att han numera bidrar till brottsstatistiken genom att själv delta i den. Han lovar vidare att han kommer vara den som bidrar till att förtalslagstiftningen förändras, något som påminner om ett liknande tilltag från Ebba Busch som vill “mjuka upp” sin egen medverkan i en tidigare lagförändring som hon själv varit med och skärpt.

Att han i denna videon även poängterar att han fått hjälp med att betala rättegångskostnader är att betrakta som ett hot mot svensk rättssäkerhet då det inbjuder till att man kan fortsätta begå brott och få dessa sponsrade vid fällande domar.

Länk till Facebook-inlägget (något som redigerats ett flertal gånger):

Originalet som redigerats:

Om Mikajo Medelmotte

Klonad i ett Lamottorium. KORSORDSLÖSARE. CAPSLOCKARE. SLÄNGDE RUNT MED JOAKIM OCH FICK MIKAJO. MEDELMOTTE ÄR ETT KODORD FÖR "JÄVLIGT MEDELMÅTTIG". NÅGRA PÅ FEJAN HAR REDAN LISTAT UT DET SJÄLVA! ANDRA LEVER FORTFARANDE I VAACUUM.

Visa alla inlägg av Mikajo Medelmotte →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *