Extraknäcker Chang Fricks hjärncell som humorist hos Lamotte?

De flesta av oss känner redan till att hetingen på Twitter saknar både självinsikt och självdistans. Misstankar riktas mot att han helt enkelt glömde kvar den på ett skrivbord hos SVT när han “slutade” där (blev uppsagd /reds anm (fick sparken! /Kjell (för helvete Kjelle!! /red))).

Det har nu börjat spekuleras på diverse forum om Joakim Lamotte har skaffat sig en spökskrivare. Eftersom Chang Frick har haft problem med att upprätthålla sin enda hjärncells arbetsmiljö, i samband med ett beställningsjobb på koranbränning, så misstänker vi nu att han även kan ha inblandning i Lamottes humoristiska drag på Twitter, i brist på kreativt arbete. Vi vet ju att Lamotte inte har någon.

Vi har inte fått tag på Chang Frick för någon kommentar. Vi har helt enkelt inte brytt oss om att uppsöka källan eftersom spekulationer är roligare.

Om Kjell Krtic

Kjell Krtic. Källforskare och Fake news-ambassadör. Älskar melerade dockor i lava och regnställ. Specialiserad på antivaxxerfrågor och allt annat som rör sanningen som ingen vill kännas vid.

Visa alla inlägg av Kjell Krtic →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *