Joakim Lamotte hänger ut… igen! Hade han inte slutat?

Då var det dags igen! Inte ens en månad har gått och Lamotte är tillbaka igen, med ett nytt kontraproduktivt inlägg. Men, hade han inte slutat?

Enligt honom själv är det tal om någon form av upprättelse för “alla de polisanmälningar” han gjort. Samtidigt hänger han ut personen som anmälan verkar handla om, något som aldrig är särskilt intelligent att göra av flera skäl. I det här läget borde kanske personen passa på att upprätta en egen förtalsanmälan. Av specifika skäl publicerar vi inte det Jocke själv valt att publicera på instagram.

Varför han inte redan nu dessutom förstår att det nya tilltaget han gör, kan leda till nya hot är för oss fullständigt obegripligt. Det här beteendet ser vi i båda riktningarna kommentarsfälten, där bödeln redan är igång och söker nya offer och när vi går in i kommentarsfälten är detta bland de första saker som dyker upp. Hoppas du är stolt över dig själv Anna.

Det råder nu även viss spekulation kring om detta kommer vara en ursäkt att få göra en fullskalig comeback – något som fansen är väldigt pådrivande med.

Nedan följer hela inlägget – denna gången utan uppmaning till Swish-betalningar.

Om Kjell Krtic

Kjell Krtic. Källforskare och Fake news-ambassadör. Älskar melerade dockor i lava och regnställ. Specialiserad på antivaxxerfrågor och allt annat som rör sanningen som ingen vill kännas vid.

Visa alla inlägg av Kjell Krtic →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *