Ej påläst swishtiggande föredetting hetsar lagom till rättegång

Då var det dags. På torsdag möte Joakim “slasktratten” Lamotte rättvisan där han står åtalad för förtal. Vid det här laget borde det för de allra flesta stå klart att det inte är han som står för okunskapen här även om det är lätt att tro det, när man läser hans offerkofte-text nedan.

Lamotte har alltid påtalat vikten av att tala sanning, när de flesta av oss redan känner till att förtal inte handlar om sanningar utan om att få någon annan att framstå som klandervärd. Med denna utgångspunkt blir det uppenbart att de enda som avses bli hetsade (i värsta fall till att utföra brott å Lamottes vägnar), är hans minst sagt långtsamtgående hatsvans.

En sak som Lamotte borde tänka på innan han pratar om hur människor och djur behandlas är hur han många gånger själv behandlar människor som djur…

Sverige Radio uppmärksammar också stämningen här!

Om K. Ollapsson

Vänstervriden domarbödel, godhetsknarkande foliehatt. Ansvarig eftergivare. Utvecklar 7G på fritiden. Re(d)aktör. Totalitära Systemkollaps och dödsprofet, regimdiktatorn du inte kan tysta. Häller du vatten på mig rinner det inte av mig, det förångas.

Visa alla inlägg av K. Ollapsson →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *