Joakim Lamotte slutar, men…

Uppdatering: Lamottes livesändning sprids för närvarande på sociala medier. Den går även att se här då alla inte har behovet av att skaffa ett Instagramkonto bara för att det är där han håller till. Se videon längst ned på sidan.

Ja, tidigare under förmiddagen idag kunde man läsa hos Joakim Lamotte att han slutar. På grund av hot mot sin familj. Han väljer själv att benämna sitt avslut med orden “som journalist”. Men eftersom han aldrig började vara det (vi kan se uppdrag granskning som ett möjligt undantag) undrar vi fortfarande lite över vad det egentligen är, som han slutar med.

Det vore exempelvis helt otroligt om han inte återvänder i någon annan skepnad eftersom hans tidigare säkrade inkomstkälla skulle sjunka drastiskt av ett tilltag likt detta. Han säger sig själv komma hålla presskonferens under kvällen.

Även Expressen rapporterar om detta. I december, i år är det tänkt att den tidigare uppskjutna förtalsrättegången mot Joakim Lamotte skall äga rum, ett åtal som skickades in för nästan tre år sedan.

Om K. Ollapsson

Vänstervriden domarbödel, godhetsknarkande foliehatt. Ansvarig eftergivare. Utvecklar 7G på fritiden. Re(d)aktör. Totalitära Systemkollaps och dödsprofet, regimdiktatorn du inte kan tysta. Häller du vatten på mig rinner det inte av mig, det förångas.

Visa alla inlägg av K. Ollapsson →

En kommentar på “Joakim Lamotte slutar, men…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *