Swish-tiggare ägnar ytterligare ett år åt sig själv – Fyller på rättegångs-CV

Under tiden som det borde finnas mycket godsaker att skriva om bland våra “ariskt kriminella invånare”, då de svenskar som skulle ha bytts ut av invandrare under flera års tid fortfarande är av överväldigande majoritet i Sverige, så fortsätter Joakim Lamotte i neurotisk anda att skriva om sig själv.

Andreas Magnusson skrev i början av 2021 en artikel för Magasinet Paragraf, där det förklaras att han “under 2020 hann med att skriva 59 inlägg om sig själv”. Detta verkar vara ett för Lamotte fortsatt outtröttligt problem då han nu har fått ännu ett väckt problem på halsen; en väntande rättegång. Rättegång och åtal har varit planerat sedan länge, men nu har alltså verkligheten (den riktiga verkligheten) hunnit ikapp.

Vi som följer neurotikern och swish-tiggaren med spänning vet att det numera finns minst fyra skrivna inlägg om bara rättegången – i april och därmed uppfylls hans CV “duktig på att skriva om mig själv” med råge. Han är numera i våra egna kretsar kallad för patologiskt lögnaktig, då han i ett av inläggen skriver att första ronden är vunnen. Det stämmer inte – första ronden är framskjuten, en sak som flera av hans besökare måste förklara för både honom och en efterföljande hatsvans.

Men detta är ändå inte hela problemet som vi ser här. Det är nämligen så att han i takt med att han skriver de här inläggen om rättegången fyller på bevisbördan mot honom själv. Det han inte verkar begripa är att förtalsbrotten mot den som åtalat honom alltså bara blir fler och fler. Och vittnen till denna självdestruktiva förödelse blir det bara allt fler av, för varje dag som går.

Om Kjell Krtic

Kjell Krtic. Källforskare och Fake news-ambassadör. Älskar melerade dockor i lava och regnställ. Specialiserad på antivaxxerfrågor och allt annat som rör sanningen som ingen vill kännas vid.

Visa alla inlägg av Kjell Krtic →

2 kommentarer på “Swish-tiggare ägnar ytterligare ett år åt sig själv – Fyller på rättegångs-CV”

  1. Swichtiggaren som stämmt Lamotte sägs det inget om ? Borde väl stå dom 2 Swichtiggaren kamp mot varandra för att komma närmare sanningen.

    1. Vi pratar om ett pågående förtal, vilket Lamotte till skillnad från andra tar emot pengar för att få fortsätta att utföra. Att låta andra betala hans dom i slutänden skadar rättssäkerheten mer än rättar till: Om du vet med dig att likasinnade är beredda att stå upp för dig ekonomiskt vid ett förtal, så legitimerar du också möjligheten att förtala och/eller på sikt göra ännu värre saker.

      Du tror väl inte att det kommer att stanna här? Målet är principiellt viktigt, oavsett vad en eller två parter har gjort tidigare i livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *