Hovrätten fäller förtalspublicering

Idag för fem timmar sedan kom beskedet om det förtalsärende som varit på tal en längre tid. Det är inte Joakim Lamotte som står åtalad den här gången, men väl en person som delat en av förtalstexterna. För många kommer domen som en skänk från ovan. Joakim Lamottes förtal är bara en i mängden som utsätter människor för missaktning och obehag. Det är också en viktig vinst i den stora rättegång som väntar Joakim Lamotte längre fram, vilken i och med hovrättens beslut kan få en obehaglig utgång även för Joakim Lamotte. Domslutet publiceras genom Björn Olsson, hos Joakim Lamotte och ligger för närvarande ute hos den dömde själv. Men för säkerhets skull – då vi inte vet hur länge det kommer få ligga på Facebook – lägger vi samma delning längre ned i detta inlägget. Att Fransson ifråga anser att förtalslagen är uråldrig säger väldigt mycket om hennes syn på människor – och hur bra hon förstår sig på lagar.

Hos den dömde är naturligtvis ilskan – och inte minst kollapsen – total och sannolikt kommer den även vara det när Lamotte åker upp på stora grillen. Chanserna att han skulle klara sig ur det här minskar i takt med att förtalsdomarna trillar in.

Om K. Ollapsson

Vänstervriden domarbödel, godhetsknarkande foliehatt. Ansvarig eftergivare. Utvecklar 7G på fritiden. Re(d)aktör. Totalitära Systemkollaps och dödsprofet, regimdiktatorn du inte kan tysta. Häller du vatten på mig rinner det inte av mig, det förångas.

Visa alla inlägg av K. Ollapsson →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *