Svegot Radio drabbade av systemkollaps

Youtube har enligt bekräftade källor fortsatt städa upp i leden. Denna gången råkade Radio Svegot ut för det. Detta har rapporterats av bland annat Flashback och diverse fascistiska alternativsidor. Vi har av trafikskäl valt att inte länka till deras egna nyheter om detta men det kan vara väl värt att fira som en del av inträdet år 2021. 29 december 2020 sändes bokstavligen deras sista avsnitt. Därmed har årets första systemkollaps om än i begränsad skala inträffat.

Om Adolf Bruhn

Adolf Bruhn. Hitlers avlägsna vänsterknarkare. Bytte efternamn för att inte bli förväxlad med han som fick sitta i fängelse efter en statskupp. Lärde Hitler spela banjo, i universitetsålder då han inte blev antagen till konstskolan. Försökte lönnmörda Arthur de Gobineau 13 oktober 1882, men misslyckades då Arthur hann dö av ett slaganfall på ett hotell i Turin, samma kväll. Har träffat Angela Merkel Hitler - Hitlers okända dotter många år innan hon hann födas efter Hitlers död.

Visa alla inlägg av Adolf Bruhn →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *