Den vägshoppande hatdrevsjournalisten

Det här är Joakim Lamotte. En känd hatdrevstiggande swishjournalist. Den 30 december sätter han sig för ovanlighetens skull i en bil och skriker. Han skriker på Stefan Löfven och resten av Sveriges regering och frågar varför “vi vanligt folk” ska lyssna på dem igen. Vad han gör i sin bil just denna dagen berättar han inte, men det borde vara helt uppenbart att han är på väg någonstans. Var skulle du Jocke? Till gallerian för att byta en klocka? Köpa fyrverkerier? Hyckla lite?

“Detta är dubbelhyckleri och dubbel dubbelmoral av sällan skådat slag.”

Om Katla

Katla. En klon av en annan världskändis som tagit fel på minareter och rådhustorn. Omdömeslös, men skriver saker som stämmer till skillnad från originalet.

Visa alla inlägg av Katla →

En kommentar på “Den vägshoppande hatdrevsjournalisten”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *