Joakim Lamottes hatomröstning är avslutad

Nästa hatpostningspass kommer enligt Lamottes omröstning handla om Fredrick Federley. Igen. Vi vet inte om han är så dum att han tar en ny runda med Fredrick som offer, men det är anmärkningsvärt att han ens är med i urvalet.

Vad som också är anmärkningsvärt är att han slutat använda Twitter.

För er som känner för att svara emot, se originaltweeten nedan.

https://twitter.com/HotLamotte/status/1345489613247422465

Om Adolf Bruhn

Adolf Bruhn. Hitlers avlägsna vänsterknarkare. Bytte efternamn för att inte bli förväxlad med han som fick sitta i fängelse efter en statskupp. Lärde Hitler spela banjo, i universitetsålder då han inte blev antagen till konstskolan. Försökte lönnmörda Arthur de Gobineau 13 oktober 1882, men misslyckades då Arthur hann dö av ett slaganfall på ett hotell i Turin, samma kväll. Har träffat Angela Merkel Hitler - Hitlers okända dotter många år innan hon hann födas efter Hitlers död.

Visa alla inlägg av Adolf Bruhn →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *