Högerextrem twittrare rädd för polis

En småkorkad högerextrem twittrare med dålig insyn i allmän juridik gick nyligen ut med påstående, att hot om polisanmälan är samma sak som olaga hot. Som om en rånare skulle påstå att polisanmälan av själva rånet är olaga hot. Efterföljande kommentarer som lämnats på twitter antyder att han skämmer ut sig själv.

Det är ytterst olyckligt att människor på internet falskeligen sitter och antyder att det skulle vara olaga hot om man blir hotad med polisanmälan. Det är inte riktigt så man gör när man kallar sig själv för medmänniska.

Se originalet nedan.

Ja Kjell, allt är ditt fel.

Om K. Ollapsson

Vänstervriden domarbödel, godhetsknarkande foliehatt. Ansvarig eftergivare. Utvecklar 7G på fritiden. Re(d)aktör. Totalitära Systemkollaps och dödsprofet, regimdiktatorn du inte kan tysta. Häller du vatten på mig rinner det inte av mig, det förångas.

Visa alla inlägg av K. Ollapsson →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *