Nej, det är inte ditt ansvar att bevisa rasism

I många år har rasister och nazister, krävt bevis från oss vänstervridna godhetsknarkare. De vill att vi ska förklara hur SD eller andra uppenbara utspel är rasistiska. För själva ser de inte hur ett heilande kan vara rasistiskt. Speciellt inte om det skrivs på svenska eller är inlindat i avancerade begrepp som “essens“, “återvandring” eller “repatriering“. Det är nämligen den nivån vi befinner oss på idag.

Det är inte sällan man får frågan “förklara hur SD är rasister” och det är lika ofta man ser hur diskussioner i det ögonblicket vänds till att allt fler kämpar med att peka ut rasismen. Svaret däremot, är redan är uppenbart.

Vi behöver inte bevisa något. Ansvaret ligger nämligen inte på godhetksnarkarna och den här skogen är så tät nu, att man inte ens ser träden längre. Fallen är så många att det ibland blir lite tråkigt med alla återupprepningar. Det är helt enkelt de andra, som måste bevisa att de inte är rasister.

Om K. Ollapsson

Vänstervriden domarbödel, godhetsknarkande foliehatt. Ansvarig eftergivare. Utvecklar 7G på fritiden. Re(d)aktör. Totalitära Systemkollaps och dödsprofet, regimdiktatorn du inte kan tysta. Häller du vatten på mig rinner det inte av mig, det förångas.

Visa alla inlägg av K. Ollapsson →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *