“Debattören” Kjell Böhlin

Det råder kanske inget tvivel om vem som är de senaste dagarnas snackis på Twitter, även om snackisen verkar ha ett mycket begränsat kontaktnät, diskussionsunderlag och vokabulär. Snackisen kallas för Kjell “brushan” Böhlin, en person som påstår sig vara en “debattör”. På samma sätt kallar sig Joakim Lamotte för “journalist”. Utan anledning. Han säger sig vilja “diskutera” men använder ombud för att tilltala medlemmarna i den lilla Facebook-gruppen “Vi som fått nog av Joakim Lamotte”.

Han skulle förmodligen må bättre av att få tillgång till gruppen personligen, i stället för att ta en omväg genom genom twitter, för att få lov att prata med sina fans. Frågan är då bara om han verkligen “bara vill prata”. Det tror vi nämligen inte efter att själva ha försökt bemöta honom. Enda skillnaden mellan Joakim Lamotte är att “Bölle” åtminstone försöker, fast under tiden som han gör sig till åtlöje. Vi må ha kallat honom för högerextremist, men mest på pin kiv – eftersom han saknar mycket som gör att han skulle kunnat hantera en civiliserad diskussion. Han är naturligtvis bara en helt vanlig extremist.

Argumenten har han placerat i specsavers – ett återkommande tema han verkar ha breda kunskaper om. Det gör även att han har svårt att ta till sig av vad “oliktänkande” säger till honom – han ser helt enkelt inte andras argument ordentligt.

Så det mest troliga är att det inte hjälper att släppa in honom någonstans, eftersom han slutligen bara blockerar “oliktänkande” när argumenten tryter – det skulle inte finnas någon kvar i gruppen som han kan se. Sedan sitter han och klagar på att “oliktänkande” är oliktänkande i hop med resten av släkten på Twitter.

Vi skulle kunna fortsätta raljera om vår kamrat Bölle, men en artikel vi hittat från 2016 gör det här så mycket bättre än oss, vad gäller själva fördjupningen av honom. Han verkar nämligen inte ha förändrats sedan dess.

http://polimasaren.se/en-titt-pa-debattoren-kjell-bohlin/

Om K. Ollapsson

Vänstervriden domarbödel, godhetsknarkande foliehatt. Ansvarig eftergivare. Utvecklar 7G på fritiden. Re(d)aktör. Totalitära Systemkollaps och dödsprofet, regimdiktatorn du inte kan tysta. Häller du vatten på mig rinner det inte av mig, det förångas.

Visa alla inlägg av K. Ollapsson →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *