AfS vill riva upp medborgarskapen för kriminella invandrare

Under gårdagen postade AfS en tweet med ett önskemål att riva upp medborgarskapen för kriminella invandrare. Vi tycker det än idag är djupt märkligt att man fortfarande utgår från kriminalitet är färgad. Kriminalitet sjunker inte bara för att man kastar ut människor ur landet. De har trots allt kvar sina egna kriminella väljare. Även ekobrott är större i sammanhanget, något som SD bland annat sysslat med som ett av många exempel. Ska man utvisa är det bättre att man utvisar alla som är kriminella. Vi kan börja med Kent “Hjärnröret” Ekeroth.

Inte förvånande heller att det alltid dyker upp ett och annat hål i huvudet också.

Vi hade gärna slitit fram ett gediget brottsregister här – om vi hade orkat lägga ner tid på byfånar.

Om K. Ollapsson

Vänstervriden domarbödel, godhetsknarkande foliehatt. Ansvarig eftergivare. Utvecklar 7G på fritiden. Re(d)aktör. Totalitära Systemkollaps och dödsprofet, regimdiktatorn du inte kan tysta. Häller du vatten på mig rinner det inte av mig, det förångas.

Visa alla inlägg av K. Ollapsson →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *