Vi ber om ursäkt

Det har varit hårda tider även för kollapsövervakare som oss. Ännu har ingen kollaps dykt upp på kartan, även om det finns en och annan världsbild där ute som alltid verkar vara på väg att rasa ihop. Men här och på några andra ställen har vi tyvärr varit lite mindre aktiva. Och så det där med COVID-19, Chemtrails och 5G gör att vi har lite annat att göra vid sidan om.

Kollapsminoritetens hemsida är sekundär. Vi håller mest till på Twitter eftersom “den andra sidan” – den man inte får nämna i marknadsföringen – till större del håller nazister och allmänt anmälarpack om ryggen. Men vi finns kvar. Vi har inte glömt er. Men vi måste ändå be om ursäkt för att vi inte förrän nyligen tog tag i den förra sidan som stängdes.

Här har vi nu valt att fortsätta att bokföra våra sidor framöver för att se hur många sidor vi kan få stängda. En sak kan vi dock konstatera – de bruna är ett fegt folkslag. De som ofta vurmar om att få uttrycka sig är de som oftast också vurmar om att få göra det för sig själv, utan att ge någon annan en chans att göra likadant. Det är också därför vi ständigt blockeras. De vågar helt enkelt inte ta kampen – den riktiga kampen.

Vill ni vara med och bidra till våran kamp får du gärna höra av dig.

Om K. Ollapsson

Vänstervriden domarbödel, godhetsknarkande foliehatt. Ansvarig eftergivare. Utvecklar 7G på fritiden. Re(d)aktör. Totalitära Systemkollaps och dödsprofet, regimdiktatorn du inte kan tysta. Häller du vatten på mig rinner det inte av mig, det förångas.

Visa alla inlägg av K. Ollapsson →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *