Kollapsminoriteten – Sidan du inte blir av med

Nu har vi varit aktiva ett tag. Vi kan kalla oss för ett anonymt jaktlag på svärjevänner. Men till skillnad från svärjevännerna så är vårat jaktlag ganska harmlöst. Vi går mycket sällan aktivt ut med hat och hot då vi tror mer på att bekämpa det motsatta hatet med humor. Tyvärr är vår hemsida sekundär – vi är inte så många som har tiden att upprätthålla den som ett vänstervridet Samnytt. Åtminstone inte idag. Men vi är fortfarande kvar. Att våra konton stängs på sociala medier med jämna mellanrum tyder på att vi ändå sticker i ögonen på folk. Men få oss att sluta skriva helt kommer bli mycket svårare för våra rara svärjevänner.

Om K. Ollapsson

Vänstervriden domarbödel, godhetsknarkande foliehatt. Ansvarig eftergivare. Utvecklar 7G på fritiden. Re(d)aktör. Totalitära Systemkollaps och dödsprofet, regimdiktatorn du inte kan tysta. Häller du vatten på mig rinner det inte av mig, det förångas.

Visa alla inlägg av K. Ollapsson →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *