Aggressiva nazister går till attack mot sin egen kollaps

Under eftermiddagen uppdagades det att Facebook-nazister attackerat Facebooksidan och försökt få den stängd. Misstankar föreligger att kollapsen de talar om inte riktigt uppfyller deras förväntningar.

Vi har en premiumsajt (klicka här) förberedd som är redo att gå lajv med en knapptryckning för säkerhets skull. Under tiden kan man hitta oss på Twitter där vi som senast uppmärksammade en av Lamottes buksvågrar, som ville börja köpa rep till oppositionen.

Om K. Ollapsson

Vänstervriden domarbödel, godhetsknarkande foliehatt. Ansvarig eftergivare. Utvecklar 7G på fritiden. Re(d)aktör. Totalitära Systemkollaps och dödsprofet, regimdiktatorn du inte kan tysta. Häller du vatten på mig rinner det inte av mig, det förångas.

Visa alla inlägg av K. Ollapsson →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *