Känd sensationsreporter säljer skyddsväst för högstbjudande

En känd opinionsbildare, sensationsreporter och halvkomiker lade under gårdagen ut sin skyddsväst för försäljning på Twitter, till kvinnor som enligt rykte skall ha efterfrågat den. Att det är kvinnor han riktar sig till tros bero på, men ej bekräftat, att de kommer ha behov av skydd själva, efter att ha drabbats av omodererade hot på Facebook-sidan. Av situationen att döma kommer dock Strandhäll och Magda Gad få första tjing på den om de tackar ja. Villkoret är att den skicka otvättad.

I skrivande stund är det varken känt om han behöver den längre, eller om han kommer återvända till Trollhättan utan i fortsättningsvis.

Om K. Ollapsson

Vänstervriden domarbödel, godhetsknarkande foliehatt. Ansvarig eftergivare. Utvecklar 7G på fritiden. Re(d)aktör. Totalitära Systemkollaps och dödsprofet, regimdiktatorn du inte kan tysta. Häller du vatten på mig rinner det inte av mig, det förångas.

Visa alla inlägg av K. Ollapsson →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *