Faktaresistent opinionsbildare sprider lögner om “egen poliskår”

Just nu sprider en faktaresistent “opinionsbildare” egen information om ett mail från polisen vars innehåll enligt honom själv “inte stämmer”. Mannen som delar sitt inlägg hävdar indirekt att han äger en egen poliskår som han kommunicerar med (kom igen nu, det är ju underförstått) samt en uppdiktad hotbild mot sig själv. Kollapsminoritetsredaktionen har gjort en djupdykning i ämnet och funnit att mannen troligtvis befinner sig i en parallell dimension där alla hans påhitt blir sanna bara genom att de går ut i skrift.

Samtidigt gick opinionsbildaren nyligen till attack mot Svenska Nyheters Kristoffer Appelquist i tron att det kommer fungera bra för honom inför nästa avsnitt på fredag, något som kort efteråt togs bort från Facebook-sidan. Kanske för att det skulle innebära ännu mer att behöva försvara sig mot – och skyddsvästar fungerar inte särskilt bra mot ord.

Om K. Ollapsson

Vänstervriden domarbödel, godhetsknarkande foliehatt. Ansvarig eftergivare. Utvecklar 7G på fritiden. Re(d)aktör. Totalitära Systemkollaps och dödsprofet, regimdiktatorn du inte kan tysta. Häller du vatten på mig rinner det inte av mig, det förångas.

Visa alla inlägg av K. Ollapsson →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *