Törst efter fler skandaler?

Att svärjeväner blint och okritiskt följer och hejar på allting som SD tar sig för är ingen nyhet. Inte heller att flertalet av dessa följare också är dumma i huvudet om man tänker på vilka representanter de har som för deras talan. Men efter våra att några av kontaktuppgifter lagts upp på behagligt avstånd har vi fått in en del tips om vad vi borde publicera eller stödja här.

Vi tror inte att det är möjligt att omvända en riktigt ihärdig fascistisk nazistrasist, men om man inte försöker har man inte heller något att vinna. Men någonstans hoppas vi naturligtvis dagligen på att om någon av dessa lite mer långsamma individer ser artiklar som är en typ som även de kan haja till på. Finns det då ändå inte en liten chans att någon trots allt kan sluta vara sketaskraja för främlingar?

Om K. Ollapsson

Vänstervriden domarbödel, godhetsknarkande foliehatt. Ansvarig eftergivare. Utvecklar 7G på fritiden. Re(d)aktör. Totalitära Systemkollaps och dödsprofet, regimdiktatorn du inte kan tysta. Häller du vatten på mig rinner det inte av mig, det förångas.

Visa alla inlägg av K. Ollapsson →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *