Känd nazistsympatisör tar ställning mot flyktingar

Internet sattes i storbrand för några timmar sedan, när det uppdagades att Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson hade rest till Turkiet för att dela ut flygblad. Innehållet var oerhört tydligt: Sverige är fullt. Vi på kollapsredaktionen är inte helt införstådda med hur det budskapet skulle vara tydligt, men om han nu själv är ute och reser (och det är han i princip varje gång han öppnar munnen) så kan vi garantera att det går bra att ta hans plats nu.

Det rätta ansiktet har återigen dykt upp i de sverigedemokratiska leden. Monstret smög sig fram när det inte trodde att någon såg på.

Kom inte hem igen, Åkesson!

Om K. Ollapsson

Vänstervriden domarbödel, godhetsknarkande foliehatt. Ansvarig eftergivare. Utvecklar 7G på fritiden. Re(d)aktör. Totalitära Systemkollaps och dödsprofet, regimdiktatorn du inte kan tysta. Häller du vatten på mig rinner det inte av mig, det förångas.

Visa alla inlägg av K. Ollapsson →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *