Sverigedemokraternas partiledare utvisad

Den kända sverigdumokratiska partiledaren Jimmie Åkesson fick under dagen veta hur det känns för flyktingar och migranter när han och hans följe (mer kända som Svanzen) diskuterar öppet om hur de bör landsförvisas (från Sverige). Under dagen backade partiet och menade att “de togs åt sidan” i passkontrollen. Men vi vet redan vid det här laget att det är en efterhandskonstruktion som annars skulle bli för pinsamt att förklara för “Svanzen”. Eftersom han inte fick dela ut flygblad på fältet tror vi att det är där polis också hittat honom – alltså inte i passkontrollen.

Pinsamt är det – men inte för oss.

Om K. Ollapsson

Vänstervriden domarbödel, godhetsknarkande foliehatt. Ansvarig eftergivare. Utvecklar 7G på fritiden. Re(d)aktör. Totalitära Systemkollaps och dödsprofet, regimdiktatorn du inte kan tysta. Häller du vatten på mig rinner det inte av mig, det förångas.

Visa alla inlägg av K. Ollapsson →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *