Sverigedemokraternas viktiga roll som IQ-testare

Det står klart efter många traumatiska år med Sverigedemokraterna i regeringen att de har en otroligt viktig roll för landet. Deras representanter som det ständigt tycks dyka upp nya skandaler kring, har lyckats dela upp vårat vackra avlånga land i två delar: De korkade och de intelligenta. I ett flertal undersökningar som gjorts i Sverige, har det framkommit att de har över tjugo procents väljarstöd i dagsläget, vilket alltså innebär att hela tjugo procent av svenska folket också är idioter.

Hoppet står nu till att det här förändras och att det är tomma hot. Annars har vi lika stora problem som USA har med president Donald Trump.

Om K. Ollapsson

Vänstervriden domarbödel, godhetsknarkande foliehatt. Ansvarig eftergivare. Utvecklar 7G på fritiden. Re(d)aktör. Totalitära Systemkollaps och dödsprofet, regimdiktatorn du inte kan tysta. Häller du vatten på mig rinner det inte av mig, det förångas.

Visa alla inlägg av K. Ollapsson →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *