Ny studie: För täta diskussioner med rasister på Twitter gör dig dum i huvudet

Umgänget med alldeles för många kollapsambassadörer på Twitter gör dig dum i huvudet, speciellt bland de mest radikaliserade hashtaggarna. Det visar en ny studie som helt saknar både källreferenser och vettig information. “När man försöker diskutera med folk som inget begriper, är det inte särskilt konstigt”, anser en forskare med djup inblick i problemet. Det har även visat sig att ett antal högerextrema aktivister kunnat ta fram en större mängd procentsatser, som inte påvisar något alls om hur landet ligger. I samma studie, där deltagarna önskat vara anonyma, tvingades även flertalet av aktivisterna att stänga årskurs 1 matematikböcker efter att situationen blivit alldeles för pinsam.

Några bevis för att systemkollapsen hade kommit igång på allvar fanns inte denna gången heller.

Om K. Ollapsson

Vänstervriden domarbödel, godhetsknarkande foliehatt. Ansvarig eftergivare. Utvecklar 7G på fritiden. Re(d)aktör. Totalitära Systemkollaps och dödsprofet, regimdiktatorn du inte kan tysta. Häller du vatten på mig rinner det inte av mig, det förångas.

Visa alla inlägg av K. Ollapsson →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *