Joakim Lamotte och boksigneringar

Nedanstående meddelande är ett nästan autentiskt utskick från Joakim Lamotte.

Tyvärr måste jag härmed meddela att det inte blir någon biografvisning på Kåges Biosalong.

Då många har hört av sig och efterfrågat en fullständigt visning av alla mina vloggar från orten, kontaktade mitt filmbolag biografen för att se om det vore möjligt. Men biografmästarna är inte intresserade av varken filmvisning eller av att ta in mina mina videoinlägg. Inte ens när jag släckte eld med fötterna verkar intressera dom. Lite synd med tanke på alla andra storfilmer som Titanic, Barbie och Oppenheimer visats där tidigare.

Inte heller har någon av de streamingtjänster som vi varit i kontakt med vill anordna ett upplägg av mina vloggar. Inte ens HBO eller Netflix. Det är tråkigt att vi lever i en fri värld, men folk har ju rätt till det också.

Men eftersom många har önskat videovisningar skickar jag nu ut en fråga till folk runtom i Sverige. Kanske finns det några som har privata biografer eller projektor hemma som kan ta emot mig och ha “vloggarmöte” om hur samhället ser ut? Tror att det skulle locka mycket folk och säkert även gynna de biografägare som ställer upp! Fyra timmars brandsläckning är inte fy skam att få se på en bioduk!

Vid intresse, kontakta mig här på Facebook så hör jag av mig. Allt gott så länge!

Dela gärna det här inlägget så att det når ut till så många som möjligt.

Kan vara en bild av 1 person

Om Mikajo Medelmotte

Klonad i ett Lamottorium. KORSORDSLÖSARE. CAPSLOCKARE. SLÄNGDE RUNT MED JOAKIM OCH FICK MIKAJO. MEDELMOTTE ÄR ETT KODORD FÖR "JÄVLIGT MEDELMÅTTIG". NÅGRA PÅ FEJAN HAR REDAN LISTAT UT DET SJÄLVA! ANDRA LEVER FORTFARANDE I VAACUUM.

Visa alla inlägg av Mikajo Medelmotte →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *