Joakim Lamotte utövar utpressning mot Olofströms kommun

Nyligen gick Joakim Lamotte ut med att han skulle granska sagoläsande dragqueens på sin Facebook-sida. I samband med detta skall bibliotekschefen i Olofström, enligt utsago, kontaktat Lamotte och bett honom att inte hänga ut sagoläsarna. Ursprungsmailet från bibliotekschefen saknas i den tweet som Lamotte i går eftermiddag skrev, men av allt att döma ser det ut som att det är vad som har hänt. På Twitter har många följare sedan igår fördömt attacken från Lamotte då uthängningar av den här typen utgör en stor fara för inblandade, då innehållet han postar generellt sett riktar sig till högerextrema våldsverkare. Länk till utpressningstweeten finns längst ned på sidan.

Även Biblioteksbladet har kommenterat händelsen.

I samma Tweet som skrevs under gårdageftermiddagen nämner han också att han skämtar – om vad vet vi inte men inte omöjligt kan det vara att betrakta som någon slags direkt pudling till den första uthängningen av Olofströms-mailet.

Även SVT har under morgonen rapporterat om Lamottes hot och nu börjar spekulationer råda på nätet över hur mycket av förståndet Lamotte egentligen har kvar. Många misstänker att det sista han hade numera är förbrukat.

Här på Kollapsminoriteten misstänker vi ett eventuellt samband mellan den allt mer eskalerade situationen och den överklagade förtalsdomen som skall upp i rätten igen 29 augusti. Vet Lamotte om att hoppet är förlorat och att han därför passar på att knäcka så många moraliska gränser han bara kan fram till dess om han ändå skulle riskera ett fängelsestraff? Grovt förtal kan ge upp emot 2 års fängelse och det som händer nu skulle kunna vara en biverkning av att en dom snart skall falla igen.

Om detta stämmer eller ej låter vi framtiden få berätta själv.

Om Mikajo Medelmotte

Klonad i ett Lamottorium. KORSORDSLÖSARE. CAPSLOCKARE. SLÄNGDE RUNT MED JOAKIM OCH FICK MIKAJO. MEDELMOTTE ÄR ETT KODORD FÖR "JÄVLIGT MEDELMÅTTIG". NÅGRA PÅ FEJAN HAR REDAN LISTAT UT DET SJÄLVA! ANDRA LEVER FORTFARANDE I VAACUUM.

Visa alla inlägg av Mikajo Medelmotte →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *