Joakim Lamotte ägnar sig åt rasistisk “journalistik”

Joakim Lamotte brukar skickligt delegera rasism, hat och hot till sina många korkade följare och många kan på grund av hans retorik ibland ha svårt att peka ut var i rasismen ligger. Trots att vi alla redan vet att det är detta han ägnar sig åt – vi som ser detta dagligen kan redan peka ut det här.

Idag kan vi dock peka ut ett väldigt konkret exempel på vad som uppenbart är riktat till endast en typ av målgrupp. Nämligen rasister (och annat djävla pack //reds anm), där han både uttrycker rasism och undrar varför han blir kallad rasist. Varför bryr man sig om vilka flaggor som syns under ett studentfirande med tusentals personer?

Lamotte har nu lagt upp en video på twitter som bekräftar hur han tycker att flaggorna är relevantare än studentfirandet (se längre ned på sidan). Vi har även kompletterat med ytterligare en video postad av Matilda Aminto Jansson på Twitter (samt Tiktok //reds anm). Även den har bifogats lite längre ned på sidan.

Även Andreas Magnusson kommenterar tilltaget.

Joakim Lamottes senaste nyhet som du kan betala för att få ta del av är att han har besökt studentfirande utanför Burgårdens gymnasium och där sett en massa utländska flaggor och hört fyrverkerier. Han ställer sig också frågande kring varför det behöver finnas poliser i närheten av ett evenemang som besöks av tusentals personer.


Lamotte har ägnat nästan ett halvt decennium åt att sitta hemma i Lindome, mata hunden, dela högerextrema länkar och be om swishdonationer för att göra det som helt vanliga rasistpensionärer gör gratis. Nu försöker han trots allt bedriva någon form av journalistik. Tragiskt nog har han helt missförstått vad en nyhet är, vilket än en gång innebär att han vill ha pengar för sådant som andra människor gör utan att ta betalt (som att titta på glada studenter som firar att skolan är slut).

Andreas Magnusson

Lamottes rasistvinkel:

Matildas video:

Om Mikajo Medelmotte

Klonad i ett Lamottorium. KORSORDSLÖSARE. CAPSLOCKARE. SLÄNGDE RUNT MED JOAKIM OCH FICK MIKAJO. MEDELMOTTE ÄR ETT KODORD FÖR "JÄVLIGT MEDELMÅTTIG". NÅGRA PÅ FEJAN HAR REDAN LISTAT UT DET SJÄLVA! ANDRA LEVER FORTFARANDE I VAACUUM.

Visa alla inlägg av Mikajo Medelmotte →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *