Vi välkomnar nya “journalister”

Idag hälsar vi två skribenter välkomna till Kollapsminoriteten, Antti Narkoz och Matriarken Göransson, som kommer skriva i mån av tid! Vill du också delta i satirprojekten kan du kontakta oss via nedanstående länk.

Du kommer, precis som oss, förbli anonym och det enda kravet är att det du skriver bör (men ej tvunget) skrivas i satirisk prägel i samma anda som vi hittills har gjort.

https://www.kollapsminoriteten.se/kontakt/

Om K. Ollapsson

Vänstervriden domarbödel, godhetsknarkande foliehatt. Ansvarig eftergivare. Utvecklar 7G på fritiden. Re(d)aktör. Totalitära Systemkollaps och dödsprofet, regimdiktatorn du inte kan tysta. Häller du vatten på mig rinner det inte av mig, det förångas.

Visa alla inlägg av K. Ollapsson →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *