Lamotte hänger ut brottsoffer, genom offrets förälder – men endast för prenumeranter

Joakim Lamotte lovade tidigare i veckan att han skulle bli “journalist igen” och går nu all in igen – med en första uthängning! Han glömde dock ändra på sin allra senaste uthängning till “endast prenumeranter” (han tar alltså betalt för exklusiva uthängningar). Alla som varit snabba kan alltså ta del av den här intervjun helt ocensurerad och de som känner igen personen i videon har alltså haft möjlighet att identifiera hen. Vi har tagit del av ljudupptagningen, men har i dagsläget valt att inte lägga upp den då rösten sannolikt skulle kunna identifieras på det sättet.

Om Katla

Katla. En klon av en annan världskändis som tagit fel på minareter och rådhustorn. Omdömeslös, men skriver saker som stämmer till skillnad från originalet.

Visa alla inlägg av Katla →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *