EU gör nytt försök att stoppa nazism

Se artikeln här: https://motargument.se/2018/11/19/eu-tar-krafttag-mot-nazism-och-fascism/

I ovanstående artikel får vi reda på att EU nu tar ett krafttag mot nazism och fascism. Om Sverige kommer gå den vägen också återstår alltså att se. Orsaken till att tidigare resolutioner inte trätt i kraft är att en valfri justitieminister gjort “andra tolkningar” av hur man skall gå till väga, bland annat nyttja hets mot folkgrupp, som skulle täcka behoven. Detta har dock alldeles uppenbart gjorts i alldeles för låg utsträckning hittills, mot organisationer som nordiska motståndsrörelsen (NMR), Sverigedemokraterna (SD) och Alternativ för Sverige (AFS) – för att nämna några.

Källor från insidan misstänker att den dåliga hanteringen av lagparagraferna som motverkar nazism och fascism kan handla sig om simpla stavfel: “Hest mot fålkgrup” finns nämligen inte inskriven i lagboken.

Om K. Ollapsson

Vänstervriden domarbödel, godhetsknarkande foliehatt. Ansvarig eftergivare. Utvecklar 7G på fritiden. Re(d)aktör. Totalitära Systemkollaps och dödsprofet, regimdiktatorn du inte kan tysta. Häller du vatten på mig rinner det inte av mig, det förångas.

Visa alla inlägg av K. Ollapsson →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *