Öppet meddelande till Anders “blockeraren” Sydborg

Det är hög tid att reflektera över den information du sprider till dina följare. Melatonin är visserligen ett naturligt hormon, men att framställa det som en mirakelkur och ge felaktig statistik om cancer är inte bara vilseledande utan också potentiellt farligt. Du brukar uppmana dina följare att ge sig ut i DjupaSkogen, stoppa ned tårna i mossan eller i sanden vid stranden. Så varför säljer du det till dem?

Enligt vår kännedom har människor litat på ditt råd om CBD och avlidit utan att söka professionell vård i tid. Det är skrämmande att din verksamhet, likt en annan AS som säljer vatten på flaska, kan ha livshotande konsekvenser.

Att hantera människors hälsa och välbefinnande kräver ett stort ansvarstagande och noggrannhet. Det är dags att ompröva dina påståenden och se över hur du kan bidra till en mer ansvarsfull och evidensbaserad dialog om hälsa.

Var vaksam över konsekvenserna av ditt budskap och överväg att revidera dina rekommendationer för att säkerställa att de inte leder till farliga beslut för dem som litar på dig.

Det är trots allt olagligt. Väldigt olagligt.

Om Antti Narkoz

Narkotikaklassad vaccinist. Sprutar in saker. Överallt. Identifierar sig som en vaxkaka.

Visa alla inlägg av Antti Narkoz →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *