Joakim Lamotte hänger ut tidigare dömd felaktigt

För knappt en timme sedan startade Joakim Lamotte ett nytt drev mot den person han i slutet av juli hängde ut. Det handlade då om en man som släppts på fri fot efter att ha avtjänat sitt straff. Nu går Joakim Lamotte återigen ut och anklagar samma person för att ha försökt kidnappa ett par flickor vid Ekerö. Därmed missar han målet kraftigt – igen – allt medan hans superbödel nu sannolikt kommer försöka ge sig på den tidigare uthängda mannen igen samt swisha ännu fler bidrag till nyheter som inte ens stämmer överens med verkligheten. Hatet lät dock inte vänta. Längre ner på sidan finns ett axplock av hatet som samlades upp under kvällen.

En dementi har gått ut, både från kanslichefen på Ekerö IK och nu även Mälarö Hockey, något som vi förmodar att Joakim Lamotte kommer att välja bort då han inte tjänar på upprättelser. En del av Jockes fanclub är för närvarande igång med att vilja avrätta den person som tidigare har hängts ut.

https://www.facebook.com/malarohockey/posts/145841244363714

Uppdatering: När Joakim Lamotte äntligen hörsammat tillropen att informationen inte stämde, lade han först upp en egen dementi som en gen kommentar. Hatet fortsatte dock att strömma in, då nästan ingen av de som var upprörda läst den texten. Till sist, kort före midnatt valde han att radera sin uthängning.

Om Kjell Krtic

Kjell Krtic. Källforskare och Fake news-ambassadör. Älskar melerade dockor i lava och regnställ. Specialiserad på antivaxxerfrågor och allt annat som rör sanningen som ingen vill kännas vid.

Visa alla inlägg av Kjell Krtic →

En kommentar på “Joakim Lamotte hänger ut tidigare dömd felaktigt”

  1. Att gå från att få närmanden från en manlig person som försökte få med dom i sin bil, till att en förälder har tutat och vinkat. Det låter ju oerhört långsökt, och mycket skitsnack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *